Wedding party of the year – Westerlo

2 reacties op “Wedding party of the year – Westerlo”

 1. Lore Scheveneels schreef:

  Wauw! Prachtige foto’s van een prachtige dag! Inderdaad WEDDING PARTY OF THE YEAR!

 2. Jochen en Annick schreef:

  Sophie,
  bedankt om deze prachtige dag voor ons te willen fotograferen.
  Het was eerst en vooral heel aangenaam om je vooraf te leren kennen. Maar we wisten toen al heel snel dat jij perfect in ons gezelschap ging passen.
  Spontaniteit was de boodschap! En na de eerste foto’s was iedereen ook echt direct op z’n gemakje bij jou.
  De dag zelf begon heel rustig en relaxed en zo is eigenlijk de hele dag verder gegaan (hoewel we toch volgens ons tijdsschema moesten werken).
  Beginnende met het burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis te Westerlo, volgend door de huwelijksviering in het kapelletje in Oevel, onze fotoshoot aan het Abdij van Tongerlo en het uiteindelijke feest in Oosterwijk, hebben we onze handen vrij vol gehad. Maar geen elk moment is er voorbij gegaan zonder een lach (of hier en daar toch een traan).
  We hebben de hele dag ongelooflijk genoten samen met de familie en vrienden om ons heen.
  Nu is het mooie juist aan al deze herinneringen dat er zo’n prachtige foto’s van genomen zijn. Als je bij het bekijken van deze foto’s terug het plezier en de blijdschap kan voelen die deze dag aanwezig was, is het overduidelijk dat jij je werk fantastisch hebt uitgevoerd!
  Bedankt Sophie, voor de mooie herinneringen alvast (want we zijn zeker zo benieuwd naar wat er nog gaat volgen van foto’s!) en hopelijk heb jij er ook zo van genoten.
  Groetjes, Jochen en Annick en de partycrew van het jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sophie Degroote