Trouwceremonie in Kalmthout – Isabel & Gerrit

Na een aantal jaren huwelijksfotografie komt het al eens voor dat ik dezelfde gezichten terug zie. En dan heb ik het niet over de burgemeesters, pastoors en ceremoniemeesters maar natuurlijk over mijn koppels! Vaak gebeurd het dat een koppel me namelijk aan het werk gezien heeft tijdens een vorige huwelijksreportage en zo gaat de bal dan aan het rollen… Maar Isabel en Gerrit heb ik niet 1 keer maar 4 keren ontmoet alvorens hun trouwdag, ja serieus!! De eerste keer was tijdens het huwelijk van Isabel’s mama. Dan mochten ze direct al model spelen tijdens de fotoshoot in het centraal station van Antwerpen. De 2e keer waren ze te gast op het huwelijk van Emilie en Dennis, waar ze me vraagden of ik ook hun huwelijksfotograaf wou zijn. Juich, juich!! De 3e keer was gepland: de zus van Gerrit vond het wel eens tijd worden dat ze hun kale muren van hun nieuwe huis opvulden met wat foto’s dus verraste ze hun met een loveshoot als cadeau! De foto’s van de loveshoot in Knokke werd meteen ook gebruikt voor hun save-the-date kaartjes! De 4e keer was natuurlijk ook geen toeval want een dag voor hun huwelijksdag ging hun burgerlijke trouw door in Brasschaat en natuurlijk was ik daar ook hun fotograaf!

En of dat iets uitmaakt dat ik Isabel en Gerrit al een paar keer heb ontmoet? You bet! Op de ochtend van hun huwelijksdag voel ik mij al bijna een beetje kind aan huis en ik krijg absoluut vertrouwen en openheid. Het zal er natuurlijk ook mee te maken hebben dat Isabel en Gerrit gewoon twee zachtaardige romantische zieltjes zijn die zo oprecht naar hun huwelijksdag hebben uitgekeken!

En dat het romantisch was! De toon was meteen gezet tijdens de fotoshoot in de plantentuin van Kalmthout: Het Arboretum  Waarbij ik nog eens Charlotte, de zus van Isabel moet bedanken voor het maken van allerlei beestengeluiden om Isabel en Gerrit aan het lachen te krijgen. Zoek je nog een bijbaantje, Charlotte?

Daarna volgde het emotionele hoogtepunt tijdens de trouwceremonie in Het Strijboshof, die er nog beter inging met een shot jägermeister en veel bel geblaas! Geen voorgekauwde geloftes maar echt héél persoonlijke woorden vanuit de grond van hun hart! Allemaal mooi aan elkaar gepraat door Leen van momentmakerij.Tijdens zo’n persoonlijke viering wordt er al eens een traantje weggepinkt! Ok déjà-vu, maar het blijft toch zo mooi!

Isabel en Gerrit kom ik nog wel weer eens tegen…ik heb zo’n voorgevoel! In tussentijd: welkom terug van Mauritius en geniet van jullie preview!!

Huwelijksfotograaf AntwerpenHuwelijksfotograaf AntwerpenHuwelijksfotograaf Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sophie Degroote