Romantische huwelijksreportage Zwalm – Lisa & Frederik

Er moet ergens een verscholen romanticus in mij schuilen aangezien ik met Lisa en Frederik heerlijk heb genoten van hun ingetogen tederheid en liefde voor elkaar. Ik was dan ook zo blij als zij mij vroegen om nog wat langer te blijven fotograferen tijdens hun trouwdag…Hun dag was van begin tot eind op en top idyllisch. Van hun prachtige thuis in Zwalm, de heerlijk zomerse lunch met kaas en baguettes in hun tuin on der een stralende zon (ik waande mij even in de Provence in Frankrijk) tot het pittoreske kerkje in volkegem waar Lisa en Frederik elkaar het ja-woord hebben gegeven. Een romantische huwelijksreportage dus van begin to eind!

En als dat nog niet genoeg was, werd ik ook nog eens extra verwend met een koppel die al eens wat durft om knappe foto’s te bekomen. Bij Frederik en Lisa vertaalde zich dat in het beklimmen van de stijle Vinkemolen. Echte waaghalzerij eigenlijk…I loved it!

Het feest te Pauwkenshof werd ingezet met The almost swinging jazz band en daarmee was de sfeer gezet voor de rest van de avond. Jazzy & lovely!!

En ja, ik ben weer eens apetrots op het resultaat en dankbaar dat ik erbij mocht zijn!

Bedankt voor de verwennerij Lisa en Frederik!

5 reacties op “Romantische huwelijksreportage Zwalm – Lisa & Frederik”

 1. Lisa Gezels schreef:

  Lieve Sophie en Cristina

  Het was een plezier om jullie erbij te hebben. Jullie hebben zo een warme en positieve energie, dat kon alleen maar tot een prachtig resultaat leiden! Jullie hebben ons ook helemaal op ons gemak gesteld, super. Wij zijn ontroerd door het resultaat!!! BEDANKT!!

  Liefs Fred en Lisa

 2. Karine schreef:

  The pleasure was all mine! Great wedding,lovely peopeople! De bruid was een schatje! Xx

 3. Rudy schreef:

  Merci voor jullie tijd op deze zalige dag van onze dochter en schoonzoon, het zal zeker vermoeiend geweest zijn maar het resultaat is veelbelovend en laat ons verlangen naar meer. Dank jullie wel om deze mooie momenten tot een onvergetelijke herinnering te maken. De pa en ma

  1. sophie schreef:

   bedankt Rudy voor deze mooie woorden! We hebben een zee van foto’s, de één al mooier dan de ander waar jullie nog veel plezier aan gaan kunnen beleven. Nog eens bedankt dat we aan jullie familietafel mochten aanschuiven!

 4. Jan en linda schreef:

  Dank je voor de mooie foto’s. We zijn er heel blij mee. mama linda en papa jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sophie Degroote