Loveshoot in het Vinne – Tessa & Pieter

Iedere loveshoot is telkens opnieuw een spannend gebeuren voor zowel mij als voor het koppel waarmee ik op stap ben. Ik hoop natuurlijk altijd op de beste condities: een prachtige locatie, een heerlijk koppel en een dikke dosis geluk met het weer! Met sommige koppels weet ik dat zelfs als alles wat minder meezit, ik nog schitterende momentopnames kan maken omdat het koppel er nu eenmaal zoveel zin in heeft en ze mij voor de volle honderd procent in vertrouwen nemen. Tessa en Pieter zijn zo’n fantastische mensen waarmee ik echt het onderste uit de kan heb kunnen halen.

We hadden er echt een daguitstap van gemaakt en jaagden op het prachtig avondlicht diep in Het Vinne te Zoutleeuw. Naar de avond toe werd onze rustige wandeling eerder een gevaarlijk avontuur al lopend op de krakkemikkige wandelpaden tussen de moerassen. Mijn fantastisch lief AKA sherpa van dienst zat op een bepaald moment zelf vast in de modder en even verder hebben we op het nippertje allemaal een waar modderbad vermeden! Maar alles voor de foto’s hĂ©, Tessa en Pieter!

Het is ook niet de laatste keer dat ik met Tessa en Pieter een fotoshoot zal doen. In juni is het aan hun beurt om de trouwen en daarna staat er nog een fotoshoot in Parijs op het programma…ja spannend!

4 reacties op “Loveshoot in het Vinne – Tessa & Pieter”

 1. Tessa schreef:

  Het was een fantastische dag gisteren met jou. Super hard bedankt voor de mooie foto`s. We zien jullie snel terug, en dan gaan we deze dag nog ens overdoen!

 2. pieter schreef:

  Super hard bedankt voor de prachtfoto’s en de onvergetelijke dag ! 🙂

 3. Elise schreef:

  Het zijn echt super mooie foto’s van dan ook een super leuk koppel! Knap!

 4. Françoise Installé schreef:

  très beaux gros plans et plans lointains magnifiques de ce couple célébrant leur amour dans cette nature fleur bleue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sophie Degroote