Huwelijksfotograaf Lier – Elien & Toon

Een week voor hun trouwdag zat ik nog gezellig met Elien en Toon in een bruine kroeg ergens in Lier om hun plannen te bespreken. Hun laaiend enthousiasme werkte direct aanstekelijk! Dat en wat er op het programma stond: papa ging zeker en vast een traan laten, maar liefst 9 hartsvriendinnen van Elien gingen tot bruidsmeisjes gebombardeerd worden, de zelfgemaakt ringen zouden door het kleine neefje worden gebracht in de Sint-Margarethakerk in Lier, de fotoshoot ging doorgaan in het begijnhof en daarna allen richting Theadrôme met de ceremoniebus!

Bij Eline was er nog een kleine schrik voor slecht weer maar op hun trouwdag zelf was het zinderend warm. Geen briesje wind… behalve dan die ene windruk die de rode loper even wegmaaide…heb je dat geweten Elien? En de Theadrôme die voor de gelegenheid omgetoverd werd tot trouwzaal was al zo spectaculair als ik gehoopt had!

Toon vertelde mij dat het de ontwapende lach van Elien is geweest die hem als een blok voor haar deed vallen en die lach heeft ook iedereen rondom hen aangestoken!

Elien en Toon, ik hoop dat jullie nog een zalige huwelijksreis gehad hebben in Kreta en dat jullie nog even op jullie roze wolk kunnen blijven dankzij deze reportage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sophie Degroote