Hof Van Nazareth – Yana & Hendrik

Met Yana en Hendrik was al heel snel duidelijk dat we enkele dingen gemeen hadden! Bij onze eerste ontmoeting bleek dat Hendrik wel iets wist van fotografie: hij wist me meteen te vertellen dat hij houdt van natuurlijk licht en dat hij samen met Yana een fotograaf zocht die hun huwelijksdag op een spontane manier in beeld kon brengen. Yes, daar word ik dus nog altijd gelukkig van! We hadden trouwens nog meer gemeen: Yana heeft een echte voorliefde voor Italië en is een echte talenknobbel en iedereen weet ondertussen al dat ik daar ook mijn hart verloren ben!

Op hun trouwdag zelf zat de stemming er van het begin al in. Yana maakte zich klaar in haar jeugdkamer met haar babbelgrage tante en haar goedlachse mama onder het goedkeurend oog van nichtje Sam. Dit terwijl de mannen elders hun superman sokken aandeden! Zelf de kleinste spruit kreeg er een paar!

Eenmaal Hendrik haar kwam oppikken ging de dag in stroomversnelling vooruit! Er stond nogal wat op het programma: eerste trouwen voor de wet in Hemiksem en daaropvolgend voor de kerk. De climax kwam daar al direct na de intrede van Yana…Hendrik wacht niet tot hij de bruid mag kussen!!!

Na de oorverdovende confetti-uitbarsting kon het feest echt losbarsten in het Hof Van Nazareth. De omringende tuinen zorgden daar ook voor de perfecte setting voor wat foto’s bij zonsondergang! Gelukkig maar want die middag was het in de abdij van Hemiksem echt schroeiend heet en best moeilijk om de romantische foto’s te maken die ze zo graag wilden! Maar dus ’s avonds zat alles perfect!

Na de ingetogen openingsdans op muziek van Metallic had ik echt niet verwacht van wat Hendrik daarna nog in petto had: samen met zijn zus haalde hij een echte sexy versie van de Griekse Sirtaki uit zijn lijf, wow!!! Ik stond trouwens al klaar om een foto te trekken van een gescheurde broek bij die hoge kicks….Jammer, geen scheur maar wel een geweldige dag!

Bedankt Yana en Hendrik, knapperds 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sophie Degroote