Day in the Life of Henri & Serge

Een aantal weken geleden had ik het lumineuze idee om een zoekertje op Facebook te plaatsen. Om mijn portfolio wat aan te spekken zocht ik naar jonge gezinnen bij wie ik een ‘Day in the Life’ gezinsreportage kon maken. BOEM, ik kreeg ineens een waterval van berichtjes binnen van mensen die dat wel meer dan graag zagen zitten! De leukste berichtjes kwamen van oude bekenden: vrienden die ik al in jaren niet meer gezien had! Liesbeth’s berichtje was er zo één van.

Met Liesbeth heb ik in mijn jeugdjaren tal van uren versleten in de danszaal Polyhymnia in Kortrijk. Dansen was mijn eerste artistieke uitspatting uit een reeks van vele… De pubertijd voorbij waren ik en Liesbeth elkaar wat uit het oog verloren. Het enigste wat ik wist, was dat ze ondertussen in de Ardennen was beland, dierenarts was en mama geworden was van 2 kindjes: Henri & Serge

Het gezin dat ik er dan ook al snel als eerste uitpikte was dat van Liesbeth natuurlijk! Kijk even mee naar mijn heerlijk dagje met Liesbeth en haar mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sophie Degroote